Logg inn

1. Sandefjord Speidergruppe

Flaggborg

---Altid Gøy Å Gå Forrest I Toget---

Skrevet av Andreas og publisert kl. 10:01:42 den 12.04.2018


Det er tid for at vi igjen tradisjonen tro samler speidere og beriker byen med Speidernes Flaggborg og vi er helt avhengig av deg som flaggbærer for å opprettholde den gode tradisjonen vi har i vår by med speidernes flaggborg. Byens befolkning og 17-mai komiteen er også i år takknemlig for at vi etter alle disse år fortsatt tar dette ansvaret og kommunen har alt vært i kontakt for å forsikre seg om at vi er ” i rute”. Målet er som tidligere år å samle 18 eller 22 speidere fra byens speidergrupper til paradene 17.Mai. I år satser vi på full oppslutning og 22 flaggbærere.

Flaggborgen trenger speidere fra ca. 12-13 år og oppover som har en slik høyde at flagget kan bæres i vannrett hilseposisjon uten at det berører bakken. Utover dette settes ingen spesielle krav annet enn korrekt speiderdrakt på den store dagen. Er du i tvil om fysisk høyde holder så møt opp på første øvelse så sjekker vi fort dette.

Alle øvelser har utgangspunkt på Byskolen. Øvelsesdager blir mandager med mulighet for en og annen torsdag om det er behov. Første øvelse er mandag 16/4 kl. 17-18.15 på Byskolen. Skal du være med i årets flaggborg må du prioritere de få mandager vi har frem til den store dagen slik vi alle setter av de 5 øvelsesdagene for å samkjøre oss. Videre øvelser blir mandag 23/4, 30/4, 7/5 og 14/5. Alle dager med oppmøte Byskolen og alle dager fra kl. 17-18.15. Vi trenger speidere som kan gå alle 3 parader, morgentoget, barnetoget og borgertoget. I år er vi innbudt til frokost på Hotell Kong Carl sammen med 17.mai-kommiteen. 

Flott om du kan gi tilbakemelding at nettopp DU kommer på trondo@sandefjordscout.no. 

OG HUSK: Du behøves i årets flaggborg !! God 17. Mai !!

 

Speiderhilsen Trond, 1.Sandefjord Tlf. 90 62 65 80

Nyheter
etter kategorier:

Generelt

Flokken

Troppen

Roverlaget

Tur

Leir

Årets leir Camp Longlake starter om: