Logg inn

1. Sandefjord Speidergruppe

Referat fra foreldremøte for Troppen 28/09/1

Foreldremøte

Skrevet av Freja Dohrn Ellefsen og publisert kl. 18:19:22 den 09.10.2016


Årets første foreldremøte ble en suksess med engasjerte og hyggelige foreldre.

-Det ble gitt litt informasjon om troppsledelse der Freja tar over som troppsleder (speidere 10 til 16). Gruppeleder er fremdeles Trond Olsen (småspeidere + tropp).
- Nettsiden ble presentert og forklart. Dette vil fra nå av være 1. Sandefjords prioriterte kommunikasjonskilde på nett. Spørsmål kan sendes til troppsleder, eller eventuelt gruppeleder.
- Hvis det gjelder at speidere av en god grunn ikke kan komme på et møte, bør speideren gi beskjed direkte til sin Patruljefører. Dette er VIKTIG, da patruljeførerne (peffene) ofte bruker lang tid og mange krefter på å planlegge møtene.


- Noen ting man bør merke seg med sida:
1. Terminlister vil bli lagt ut, finnes i oversikten til venstre - Under ressurser finnes det mange nyttige linker, til NSF sine nettsider, speidersport og speiderbasen
2. Informasjon legges også ut om oppkommene turer. Dette er verdt å merke seg, da nettsiden er raskere enn de utdelte lappene! Dette gjelder også JOTA, som allerede er lagt ut.
3. Informasjon om landsleieren ligger til høyre (følg lenken), nettsiden om landsleiren oppdateres regelmessig.

-Landsleir: Sommeren 2017 skal vi på landsleir til Bodø! Alle norske speidere av NSF (grå skjorter) samles i Bodø for en fantastisk speideruke. tidspunktet er 1.- 8. juli 2017 Leirkontigenten ligger på 2600 kroner. I tillegg kommer flybilletter, og eventuelt et lite tilskudd til reparasjon og oppdatering av utstyr. Vi regner med at dette kommer opp på cirka 2500 også, men vil vite det mer presist før jul. Det blir en helt fantastisk leir med annerledes og spennende aktiviteter, minner for livet og et unikt sammenhold. Landsleir er en opplevelese for livet! Det kommer et nytt møte tettere på turen, med mer praktisk informasjon.

- 1. Sandefjord eier både et speiderhus og hytte. Hytta er åpen for utlån, og vi anbefaler at alle benytter seg av dette! Deseverre krever bygningene en del vedlikehold, og tropps- og gruppeledelsen vil gjerne invitere noen foreldre til å være med å engasjere seg. Dette ble møtt med positivitet under møtet, og det ble foreslått - og bekreftet - at det opprettes en liten komité med en håndfull foreldre. Det er ikke mye arbeid, men det er viktig! Er du interessert, ta kontakt!
- Dette gjelder også JOTA, der vi gjerne skulle hatt noen hender ekstra til blant annet matlaging. Har du lyst til å få oppleve en ekte speidertur (uten å trenge deg på speideren din), og hjelpe litt til, ta kontakt! Vi er alltid åpne for å få besøk, også selv om du ikke kan bli lenge.

Speiderhilsen fra troppsledelsen og gruppeledelsen
Freja, Troppsleder

 

Nyheter
etter kategorier:

Generelt

Flokken

Troppen

Roverlaget

Tur

Leir

Årets leir, NORJAM, starter om: