Logg inn

1. Sandefjord Speidergruppe

Invitasjon til Flaggborg 2017

Det er snart tid for årets flaggborg; vil du være med?

Skrevet av Freja Dohrn Ellefsen og publisert kl. 10:56:41 den 18.04.2017


Kjære speidere

Det er tid for at vi igjen tradisjonen tro samler speidere og beriker byen med Speidernes Flaggborg og vi er helt avhengig av deg som flaggbærer for å opprettholde den gode tradisjonen vi har i vår by med speidernes flaggborg.

Byens befolkning og 17-mai komiteen er også i år takknemlig for at vi etter alle disse år fortsatt tar dette ansvaret og kommunen har alt vært i kontakt for å forsikre seg om at vi er ” i rute”. Målet er som tidligere år å samle 18 eller 22 speidere fra byens speidergrupper til paradene 17.Mai.

Flaggborgen trenger speidere fra ca. 12-13 år og oppover som har en slik høyde at flagget kan bæres i vannrett hilseposisjon uten at det berører bakken. Utover dette settes ingen spesielle krav annet enn korrekt speiderdrakt på den store dagen. I år planlegges det TV overføring på NRK fra Sandefjord og det gjør at vi får en fin anledning til å vise frem vår gode tradisjon.

Alle øvelser har utgangspunkt på Byskolen. Øvelsesdager blir mandager og torsdager hvor første øvelse er mandag 1/5 kl. 17-18.15 på Byskolen. I år blir det en kort øvelsesperiode og jeg må be om at vi alle setter av de 5 øvelsesdagene for å samkjøre oss.

Videre øvelser blir torsdag 4/5, mandag 8/5 og torsdag 11/5, mandag 15/5. Alle dager med oppmøte Byskolen og alle dager fra kl. 17-18.15.

Vi trenger speidere som kan gå alle 3 parader, morgentoget, barnetoget og borgertoget. Som alltid har vi gratis frokost på Hotell Atlantic etter første parade.

Flott om du kan gi tilbakemelding at nettopp DU kommer på trondo@sandefjordscout.no.

OG HUSK: Du behøves i årets flaggborg !! God 17. Mai !!

Nyheter
etter kategorier:

Generelt

Flokken

Troppen

Roverlaget

Tur

Leir

Årets leir, NORJAM, starter om: