Logg inn

1. Sandefjord Speidergruppe

Tiurleik

-bli med å ha det gøy!

Skrevet av Andreas og publisert kl. 09:59:49 den 11.04.2019


 

Tiurleik er en årlig konkurranse mellom alle patruljene i Vestfold. Patruljene konkurrerer i ulike speiderferdigheter, vinnerene får representere kretsen på NM i speiding.


Når: 26.-28.april 2019

Hvor: Skautvedt, Larvik

Påmelding: Turen koster 100kr (deltakeravgift). Du er påmeldt når pengene er betalt inn til kontonr. 24805828370 (merk med «Tiurleik» og speiderens navn). Send også en mail til troppsledelsen@sandefjordscout.no om at du er påmeldt. Påmeldingsfrist mandag, 22.04.19.

Vi drar fra Speiderhuset kl. 17.45 på fredag, patruljen blir enig om hvilke foreldre som skal kjøre. Henting på Skautvedt er kl. 16 på søndag, patruljen blir enig om kjøring.
Speiderne kommer til å være ute HELE helgen, med overnatting i telt.
Speiderne må ha med seg egen mat og drikke for hele helgen, det blir ikke mulighet for varming av vann eller annet, så ta med noe som ikke trengs å varmes. Lørdag kveld lager patruljen middag sammen, alle speiderne får tildelt en ingrediens de må ha med seg til det.
Dersom du lurer på noe kan du spørre patruljeføreren din eller sende en mail til troppsledelsen@sandefjordscout.no, vi svarer mer enn gjerne  

Med beste Speiderhilsen,
Troppsledelsen
 

 

Nyheter
etter kategorier:

Generelt

Flokken

Troppen

Roverlaget

Tur

Leir

Årets leir Nordtangen starter om: