Logg inn

1. Sandefjord Speidergruppe

Flaggborgen 2019

Fremst i toget!

Skrevet av Andreas og publisert kl. 16:40:26 den 25.04.2019


 Kjære speidere.
 
Det er tid for at vi igjen tradisjonen tro samler speidere og beriker byen med Speidernes Flaggborg og vi er helt avhengig av deg som flaggbærer for å opprettholde den gode tradisjonen vi har i vår by med speidernes flaggborg. Byens befolkning og 17-mai komiteen er også i år takknemlig for at vi etter alle disse år fortsatt tar dette ansvaret og kommunen har alt vært i kontakt for å forsikre seg om at vi er ” i rute”. Målet er som tidligere år å samle 18 eller 22 speidere fra byens speidergrupper til paradene 17.Mai. I år satser vi på full oppslutning og 22 flaggbærere.
Flaggborgen trenger speidere fra ca. 12-13 år og oppover som har en slik høyde at flagget kan bæres i vannrett hilseposisjon uten at det berører bakken. Utover dette settes ingen spesielle krav annet enn korrekt speiderdrakt på den store dagen. Er du i tvil om fysisk høyde holder så møt opp på første øvelse så sjekker vi fort dette.
Øvingsperioden i år blir kort og hektisk siden påsken kom så seint. Øvelsesdager blir mandager og torsdager når det er behov.
Første øvelse er mandag 29/4 kl. 17-18.15 på Byskolen. Skal du være med i årets flaggborg må du prioritere de få dagene vi kan samles frem til den store dagen slik vi alle setter av de 5 øvelsesdagene for å samkjøre oss.
Videre øvelser blir: * torsdag 2/5 * mandag 6/5 * mandag 13/5 * torsdag 16/5 Alle øvingsdager har oppmøte Byskolen og alle dager fra kl. 17-18.15. Vi trenger speidere som kan gå alle 3 parader, morgentoget, barnetoget og borgertoget. I år blir det frokost på Hotell Atlantic som vår gamle, gode tradisjon gjennom mange ti-år tidligere. 
Flott om du kan gi tilbakemelding at nettopp DU kommer på trondo@sandefjordscout.no
 
OG HUSK:
Du behøves i årets flaggborg !!
God 17. Mai !!
Speiderhilsen
Trond, 1.Sandefjord
Tlf. 90 62 65 80

Nyheter
etter kategorier:

Generelt

Flokken

Troppen

Roverlaget

Tur

Leir

Årets leir Nordtangen starter om: