Logg inn

1. Sandefjord Speidergruppe

Sommerleir på Nordtangen

Godt minne å ha!

Skrevet av Trond Olsen og publisert kl. 00:54:28 den 01.07.2019


Bli med på en herlig uke ute med speidere fra hele Vestfold, enormt mye latter, samarbeid, nye -og gamle- venner, morsomme aktiviteter, bading og minner!
Sted: Nordtangen, Hadeland
Tid: 29.juni – 6.juli
Leirkontigenten er 1750kr. I tillegg til dette kommer transportkostnader og andre fellesutgifter. Eksakt pris kommer.

Påmelding: Det er påmeldingsfrist den 10.mai. For å melde deg på sender du en mail til troppsledelsen@sandefjordscout.no om at du blir med. (Dersom du må komme senere/drar tidligere til/fra leir, så skriv det i mailen.)

Siden vi ikke har bestemt oss for om vi ønsker tog, buss eller personbiler til Nordtangen, ønsker vi innspill fra dere: hvordan ønsker du at vi skal komme oss til/fra leir? Skriv også dette i påmeldingsmailen.
Litt om leir: Speidergruppen har sitt eget område under leiren, her sover speidere og ledere i telt. Vi lager mat sammen og spiser sammen. Dagene på leir består av ulike aktiviteter for speiderne; det kan være alt fra kakebaking til leker. Noen av kveldene vil det være leirbål med mange morsomme leker, sanger og annet. Mellom aktivitetene, er det tid til kortspilling, leking, bading eller annet sammen med gruppa -eller andre speidere!
Speiderlederne vil at du skal føle deg så trygg som mulig. Så om du har noen spørsmål, ikke nøl med å sende en mail til troppsledelsen@sandefjordscout.no. Vi svarer mer enn gjerne. For mange av speiderne blir dette første gang på leir, så spørsmål blir vil glade for.

Det er på leir de beste minnene og vennskapene skapes! Selvfølgelig blir du med
Med beste speiderhilsen,
Troppsledelsen

Nyheter
etter kategorier:

Generelt

Flokken

Troppen

Roverlaget

Tur

Leir

Årets leir starter om: