Logg inn

1. Sandefjord Speidergruppe

Dagsrapport onsdag fra leir

Haikedøgnet er igang - blandt ville dyr

Skrevet av Trond Olsen og publisert kl. 22:52:18 den 03.07.2019


Vi kan berolige alle engstelige foreldre : ingen er angrepet av ville dyr så langt på haiken. For de som ikke vet det så er en haik en overnatting ute under haikeduk eller i telt hvor speiderne er ute på egenhånd, uten voksne ledere. Men, det er ledere med for i våre rekker starter ledergjerningen alt som patruljefører og sammen med assen tar disse ansvar for patruljen. Det patruljene ikke vet er at det er mange voksne ledere engasjert i haikeruta så de er ikke så langt unna - med de synes ikke.
Speiderne samles på felles overnattingssted i kveld hvor middag fortæres før det blir sjangs til å ha speiderfellesskap med alle de andre. Dette er speiderlivet på sitt beste,- dette er det vi trener oss til å mestre. Og mestring er et godt stikkord for dette døgnets innhold.

Tenk når man kommer hjem og kan fortelle om at man har overnattet ute blandt "ville dyr". Vel,, det er både skogsmus, ekorn, mygg, rådyr og kanskje en elg i nærheten. Ja,- dette er da ville dyr ?  Og jammen så dukket Jørgen opp på overnattingsplassen i ettermiddag med varme griller. Da ble det varm middag i stedet for den planlagte kalde utgaven. Det er troppsleder det !!

Og for dere speidere har vi engasjert en under cover agent for å holde styr på lederne mens dere er ute av leiren på haik. Og ganske riktig, vi fant det vi hadde mistanke om.

"Lederhaik" heter det visst men tatt på fersken passer vel bedre :-)
Her henter man opp nye krefter når anledningen byr seg, det er visst. Men en ting er pussig :
Alle har skoene på, briller er på og utetøy synes da langt mer enn pysj og hviletøy...???
( kan dette være et tillaget bilde tro ? ER vår agent lurt ? )

Følg med videre i neste episode av....

Speiderhilsen
Trond
Hjemmeleder
PS:: alt vel - humøret godt - været topp - speiderlivet bygger mestringsminner !!

 

Nyheter
etter kategorier:

Generelt

Flokken

Troppen

Roverlaget

Tur

Leir

Årets leir Nordtangen starter om: