Logg inn

1. Sandefjord Speidergruppe

Dagsrapport torsdag fra leir

Haikedøgnet over - overraskelse ved hjemkomst

Skrevet av Trond Olsen og publisert kl. 00:08:23 den 05.07.2019


Nok en flott dag ebber ut. Speiderne kom tilbake utpå torsdag etter et døgn ute på tur aleine---- vel,- ikke akkurat aleine men uten voksne ledere i alle fall. Samtlige speidere på leiren var jo ute på haik i samme tidsrom så aleine kan man vel ikke si at patruljene var. Men det er flott å oppleve at patruljen som helhet mesterer å klare seg på egenhånd. Alt gikk helt supert og alle kom tilbake. Borte er bra men det å komme hjem igjen var ganske fint det også :-)

I mellomtiden var lederne opptatt med å planlegge avrundingen av leiren. Dette krever en del tankearbeid for alt skal jo med tilbake og alle skal også med tilbake. Den beste hjerneføde til slikt arbeid er..........

Vaffel ? Neida - eller kanskje jo ? For det er brødskiver med smør, ost salami, krydder og ketchup bundet sammen med mye speiderkjærlighet i et vaffeljern. Og det smaker - og gjør susen i planleggingen.

 

Og etter en utflukt som haiken er hadde lederne planlagt tacobuffet for speiderne ved hjemkomsten. Dette ble toppet med karamellpudding, gele og vaniljesaus :-) . Tror det heter sikringskost på speiderspråket....
Joda, alle ble mette i dag også og med et tilbakelagt tilløp av svak engstelse over egne krefter var alle ved godt mot og med nye opplevelser i minnebanken.

Vi ønsker alle en god natt og en flott avrunding av kretsleiren imorgen fredag. Følg med videre - det kommer nok en dagsrapport. Men før det - TIL DERE FORELDRE :
Husk at alle er like slitne ved hjemkomst lørdag, også lederne. Vi setter stor pris på om noen kan hjelpe oss med å bære inn utstyret og å henge opp telt etc til tørk. Når det er gjort kan vi ALLE ta en velfortjent dusj å finne den riktige hudfargen tilbake.

Spsierhilsen
Trond
Hjemmeleder

 

Nyheter
etter kategorier:

Generelt

Flokken

Troppen

Roverlaget

Tur

Leir

Årets leir starter om: