Logg inn

1. Sandefjord Speidergruppe

ALLE organiserte speideraktiviteter på vent

Vi må gjøre vårt som speidere

Skrevet av Trond Olsen og publisert kl. 12:21:38 den 13.03.2020


På grunn av den globale situasjon rundt coronaviruset og de nasjonale føringer som nå er innført settes ALL organisert speideraktivitet som speidermøter, speiderturer og andre planlagte sammenkomster på vent fra i dag fredag 13/3-20 og inntil nye føringer kommer fra myndighetene. Vi som speidere må ta vår del av ansvaret og bidra til begrensning av smitten ved å avstå fra våre fritidssamlinger.

Men i den rådende situasjon har vi dog noen lyspunkter :-) . En skautur aleine med sekk, termos, kvikklunch og ei appelsin er det fortsatt mulig å gjennomføre. Benytt sjangsen til å ta en tur med deg selv, nyt skauen og dens ro og ta dette med deg tilbake til hverdagen. 

Følg med her på vår hjemmeside for videre informasjon om gjenopptakelse av speidermøter. Det er denne vår webside som er speidergruppens offisielle kommunikasjonskanal og det som her står er til enhver tid gjeldende.

God tur i skauen - hvis du av andre grunner ikke er i karantene da :-) . Har du spørsmål, ring undertegnede på mobil 90626580.

Med speiderhilsen

Trond
Gruppeleder

Nyheter
etter kategorier:

Generelt

Flokken

Troppen

Roverlaget

Tur

Leir

Årets leir Nordtangen starter om: