Logg inn

1. Sandefjord Speidergruppe

29.04.2020: Speidermøter igjen fra uke 19

... forutsatt at vi følger de nye retningslinjer for sosial omgang

Skrevet av Trond Olsen og publisert kl. 19:32:33 den 29.04.2020


Hei alle speidere og foresatte.

Gruppeledelsen har i samråd med de øvrige ledere besluttet at vi igjen kan starte opp med felles speidermøter fra uke 19. Dette gleder vi oss stort til men vi må alle passe på og ta ansvar for at nye regler for hygiene og sosial omgang etterleves. Det vil bli gitt god innføring i dette ved oppstart.

FLOKKEN:
planlegger å starte opp tirsdag 5/5 kl. 18.00 på Speiderhuset med utemøte. Det vil i hovedsak bli arrangert utemøter fremover så pass på at du alltid har med klær for uteaktivitet. Har du spørsmål så ta kontakt med din leder eller send en epost til flokkledelsen(at) sandefjordscout.no.

TROPPEN :
planlegger å starte opp onsdag 6/5 kl. 18.00 OBS,NY TID  på Speiderhuset med kombinert inne/utemøte. Det er også her lagt opp til så mange uteaktiviteter som mulig så pass på at du alltid har med klær for uteaktivitet. Har du spørsmål så ta kontakt med din leder eller send en epost til troppsledelsen(at) sandefjordscout.no.

Vi gleder oss stort til å se dere alle igjen og få høre om alt som har foregått siden sist. Mange av oss har god kontakt via nettmøter men det blir enda bedre å kunne treffes fremover.

Igjen, til slutt :
Husk at vi som speidere kan gjøre et stort bidrag ved å ivareta de regler som nå gjelder for hygiene og sosial omgang. På Speiderhuset vil du fremover bli møtt av en leder alt på trappa slik at de nye regler ivaretas alt far før vi går inn på Huset. Hør nøye etter og følg den veiledningen som blir gitt.

Speiderhilsen
Lederne i Bever,Flokk og Tropp

Nyheter
etter kategorier:

Generelt

Flokken

Troppen

Roverlaget

Tur

Leir

Årets leir starter om: